Vi ser etter deg som er en allrounder med interesse for faget og som er oppdatert på nye trender i innenfor mat. Det er viktig at du er engasjert og motivert for å ta i ett tak. Arbeidet krever at du jobber like godt selvstendig som i team, og at du ser utfordringer som en naturlig del av arbeidsdagen.
Arbeidsoppgaver:
- Produsere kaker, porsjonskaker, eclair, makroner, sjokoladeprodukter
- Utvikling av nye produkter
- Kvalitetssikring
Din profil:
- Fagbrev er ønsket men ikke et krav
- Relevant erfaring fra yrket er nødvendig
- Har gode norsk- eller engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig
- Kan jobbe effektivt og selvstendig, og i team
- Ansvarsbevisst, arbeidsom og grundig i jobbutførelse
- Kvalitetsbevisst
- Trives med høyt arbeidstempo
Vi kan tilby:
- Gode utviklingsmuligheter i et nytt mathus
- Spennende stilling og en innholdsrik hverdag i et godt arbeidsmiljø med mange fagpersoner
- Lønn etter kvalifikasjoner
- Arbeidstid dag samt turnus helg
Arbeidssted:
Sirkus Renaa
Lagårdsveien 61
4010, Stavanger, Norge
Send CV til lina@sirkusrenaa.no
Vennligst spesifiser at du søker på stillingen KONDITOR
Søknadsfrist: Snarest.