Ledig stilling: Kokk

Vi ser etter deg som er en allrounder med interesse for faget og du som er oppdatert på nye trender i innenfor mat. Det er viktig at du er engasjert og motivert for å ta i ett tak. Arbeidet krever at du jobber like godt selvstendig som i team, og at du ser utfordringer som en naturlig del av arbeidsdagen. Både kvelds- og dag-jobbing litt ut fra kvalifikasjoner og egne ønsker.

Arbeidsoppgaver:
-
Planlegge og produsere smørbrød, salater, enklere varmretter
- Utvikling av nye produkter
- Kvalitetssikring

Din profil:
- Fagbrev er ønsket men ikke et krav
- Relevant erfaring fra yrket er nødvendig
- Har gode norsk kunnskaper, skriftlig og muntlig
- Kan jobbe effektiv og selvstendig, og i team
- Ansvarsbevisst, arbeidsom og grundig i jobbutførelse
- Kvalitetsbevisst
- Trives i et høyt arbeidstempo

Vi kan tilby:
-
Gode utviklingsmuligheter i et nytt mathus
- Spennende stilling og en innholdsrik hverdag i et godt arbeidsmiljø med sterkt faglig team
- Lønn etter kvalifikasjoner
- Arbeidstid dag samt turnus kveld/helg

Arbeidssted: Sirkus Renaa
Lagårdsveien 61
4010, Stavanger, Norge

Send CV til lina@sirkusrenaa.no
Vennligst spesifiser at du søker på stillingen KOKK
Søknadsfrist: Snarest.

Sirkus renaa logo hvit
Illustrasjon som beskriver tenk globalt spis lokalt filosofien til sirkus renaa good clean & fair - slow food
Torill og Sven Erik Renaa sin signatur for sirkus renaa