Sirkus Renaa logo i sort

Sirkus Renaa er en møteplass -
ikke bare  for våre gjester, men og for ulike fagområder.

Sirkus Renaa har i dag 3 utsalgssteder på Lagårdsveien, samt Sølvberget og Østervåg i Stavanger sentrum. Fabrikken som er produksjonslokalet til Sirkus Renaa på Lagårdsveien.

Sirkus Renaa har fokus på fag på tvers av hverandre og hos oss finner du varer fra vårt konditori, bakeri, sjokolade- og iskremfabrikk, pizzeria, kafé, restaurant og bar. Alt er drevet av mennesker som har en helt spesiell lidenskap til faget og som alltid leverer fra seg fremragende håndverk.

Fagområdene våre

Filosofien

illustrasjon som sier Tenk globalt spis lokalt good clean fair slow food

Sirkus Renaa er en idé som har spiret fra Renaa Restauranter og vår stadig utviklende filosofi om smak, håndverk og naturlige råvarer. Det kommer fra et ønske å skape et samlingsted for elskere av alt som er bakt.

Vi håper med fokus på samarbeid og samling på tvers av fag, gjør at mange venner, ledende tenkere, kokker og bønder kan utfordre industrien ved å kreere fantastiske mat og forbedre levebrødene til alle ledd i matkjeden.

Sirkus Renaa har fokus på sirkulær drift og jobber hovedsakelig med lokale, kortreiste og økologiske råvarer. Vi på Sirkus Renaa ønsker å være tilknyttet produsenter som har fokus på råvarer som behandler jorden og kroppen bra samtidig som de har unik kvalitet og smak.

illustrasjon av pizza sirkus renaa sølvberget

Torill og
Sven erik renaa

- ekteparet bak Sirkus Renaa.

Fornøyde gjester er drivkraften og lykke er når hele teamet spiller på lag og leverer på kvalitet.

Vitalitet, bevegelse og en konstant hunger på litt mer, prestere alltid litt bedre og pushe enda litt mer er kjenntegn og karakterbeskrivelse på dette paret. Samtidig er dyktige medarbeidere den viktigste motivasjonen, alle er viktige fra ledelse til oppvask – det viktigste er at man bryr seg.

signaturen til sven erik renaa og torill renaa
sirkusrenaa
+47 51 55 11 11post@sirkusrenaa.no
Lagårdsveien 61
4010 Stavanger
Sirkus renaa logo hvit
Illustrasjon som beskriver tenk globalt spis lokalt filosofien til sirkus renaa good clean & fair - slow food
Torill og Sven Erik Renaa sin signatur for sirkus renaa
@sirkusrenaa
+47 51 55 11 11
post@sirkusrenaa.no
Lagårdsveien 61,
4010, Stavanger
Sirkus renaa logo hvit
Illustrasjon som beskriver tenk globalt spis lokalt filosofien til sirkus renaa good clean & fair - slow foodTorill og Sven Erik Renaa sin signatur for sirkus renaa