Sirkus Renaa er en møteplass -
ikke bare  for våre gjester, men og for ulike fagområder.

På 900 kvadratmeter på Lagårdsveien 61 finner du konditori, bakeri, sjokolade- og iskremfabrikk, pizzeria, kafé, restaurant og bar. Alt er drevet av mennesker som har en helt spesiell lidenskap til faget og som alltid leverer fra seg fremragende håndverk.

Hos oss kan du sitte ned i moderne og morsomme omgivelser. Bestill fra disken på dagtid, fra à la carte på kvelden eller forhåndsbestill fra nettbutikk og hent maten i lunsjen eller på vei hjem fra jobb.

Les mer om fagområdene
på Sirkus Renaa
Fagområdene

Filosofien

Sirkus Renaa er en idé som har spiret fra Renaa Restauranter og vår stadig utviklende filosofi om smak, håndverk og naturlige råvarer. Det kommer fra et ønske å skape et samlingsted for elskere av alt som er bakt.

Vi håper med fokus på samarbeid og samling på tvers av fag, gjør at mange venner, ledende tenkere, kokker og bønder kan utfordre industrien ved å kreere fantastiske mat og forbedre levebrødene til alle ledd i matkjeden.

Sirkus Renaa har fokus på sirkulær drift og jobber hovedsakelig med lokale, kortreiste og økologiske råvarer. Vi på Sirkus Renaa ønsker å være tilknyttet produsenter som har fokus på råvarer som behandler jorden og kroppen bra samtidig som de har unik kvalitet og smak.

Torill og
Sven erik renaa

- ekteparet bak Sirkus Renaa.

Fornøyde gjester er drivkraften og lykke er når hele teamet spiller på lag og leverer på kvalitet.

Vitalitet, bevegelse og en konstant hunger på litt mer, prestere alltid litt bedre og pushe enda litt mer er kjenntegn og karakterbeskrivelse på dette paret. Samtidig er dyktige medarbeidere den viktigste motivasjonen, alle er viktige fra ledelse til oppvask – det viktigste er at man bryr seg.

Sirkusrenaa
+47 48 89 55 46
lagaardsveien@sirkusrenaa.no
Lagårdsveien 61,
4010, Stavanger